Medlem af danske kloakmestre

Etreprenør

Entreprenør - Entreprenørfirma - Entreprenørarbejde
På Sjælland

 
 
Entreprenørarbejde er en tillidssag. Ting som økonomi, myndighedsspørgsmål, materialevalg og tid er ofte de spørgsmål som vi møder. Hos KNK Totalbyg stiller vi gerne vores entreprenør erfaring og ekspertise til rådighed for at vejlede dig bedst muligt.
 
 
Vi udfører større og mindre entreprenør opgaver, for både private og offentlige. Vi lægger vægt på, at kvaliteten er i top og at du som kunde oplever en god service med klare aftaler indenfor entreprenørarbejdet.
 
Hos KNK Totalbyg, har vi mange års erfaring inden for entreprenør branchen og vi har igennem årene løst mange forskellige entreprenør opgaver.
 
Vi har bl.a. udført udgravninger hvor maskiner skulle igennem trapperum, løftes over bygninger ind i haver eller atriumgårde.
Kloakarbejde er en stor del af vores entreprenørarbejde, ved nye som gamle bygninger.
Vi udfører også tv-inspektioner, nedgravninger, vognmandskørsel, slamsugning og meget mere.
 
Ved kloakrenovering kan vi tilbyde udførelse med relining og strømpeforing. Det kan være en fordel ved steder hvor der f.eks. er meget belægning eller haveanlæg med mange store træer og buske. Kloakledninger i bygninger kan også med fordel udføres med relining / strømpeforing. Derved spares opbrydning af gulve.
 

Ved huskøb kan vi anbefale at udføre en tv-inspektion af kloaksystemet. Vi giver en oversigt over afløb anlæggets tilstand, så I undgår overraskelser med afløbssystemet, efter hushandel.

 
Vores medarbejdere har en mange års entreprenør erfaring bag sig og kan derfor både udføre jobbet og give professionel rådgivning. Står du og mangler en entreprenør til jordarbejde, kloakarbejde, belægning eller lign., er du meget velkommen til at kontakte KNK Totalbyg for nærmere information.
 
Med venlig hilsen
Keld Nygaard Kristensen, Vemmelev