Lær mig at kende

Om KNK Totalbyg

Erfaring og værdier

KNK Totalbyg ApS er ejet af  Keld Nygaard Kristensen, som har været i byggebranchen i mere end 35 år.  Jeg tilbyder derfor vores kunder et meget højt fagligt niveau og garanterer resultater i høj kvalitet til en rimelig pris - det er virksomhedens kerneværdi. 

Ud over jord, beton, bygge & anlæg samt vedligeholdelse - er jeg uddannet autoriseret kloakmester og udfører derfor også professionelt kloakarbejde. Med mit inspektionskamera til kloak, kan vi hurtigt opdage skader der skal gøres noget ved.

Virksomheden er lokalt forankret i St. Fuglede mellem Kalundborg og Slagelse. Dog udfører jeg opgaver på hele Sjælland og arbejder både for private og erhverv og har samarbejde med andre lokale håndværkere.

Jeg står klar til at hjælpe dig hele vejen gennem dit projekt, med alle de opgaver der er forbundet til det og kommer gerne med gode råd og vejledning.

Ring eller skriv for et uforpligtende tilbud.